2020. június 2., kedd

SES-6: Dél-Amerika testközelből 2.

            Folytatva az előző bejegyzést, Kolumbia után nézzük mit találunk még az SES-6 holdon, mellőzve a nagy szolgáltatók nemzetközi porondon is jelen levő csatornáit.
Egy ideje kódolatlanul vehető full HD verzióban is az uruguai Canal 4 és Canal 12 (Teledoce), melyek igen színvonalas műsorokkal rendelkeznek. Ugyanezen a frekvencián (3935L) van a  La Red programja is, igaz csak SD verzióban.
Egy kis ország Honduras is képviselteti magát két csatornával, egyik a Canal 6 (3695L), a másik pedig a GO TV (4172L), ezekbe is érdemes belepillantani.
Nincs Dél-Amerika Brazília nélkül, így itt is van néhány műsor, igaz nem ez a hold tekintendő Brazília fő szatelitjének. Talán legkiemelkedőbb a Grande Rio (3651L) programja, illetve kuriózumként egy mezőgazdasági csatorna, az Agrobrasil (3627L), ahol sok marhaárverést látni.
Venezuelából egy utazási csatorna a Sun Channel sugároz az SES-6-ról, korábban vehető volt innen a Televen, de tekintettel a venezuelai helyzetre most gondolom a televíziócsatornák a legkevésbé fontosak számukra.
Új "versenyző" a holdon Guatemala, melynek jelenleg két csatornája vehető, az egyik a Canal Antiqua, a másik pedig a Conectados Con Dios TV. A csomagban még további scatornák megjelenése várható.
Mexikó is jelen van a Mi Gente nevű zenei adóval és a jelenleg kódolatlanul vehető Cinema+ és Cinema Dinamita műsorokkal.
Argentína egyetlen csatornája ezen a holdon a  TV Pública (4071L), mely jelenleg az egyik leggyengébben vehető frekvencia az SES-6-ról, sajnos én nem is tudom fogni jelenleg 240cm-es antennával sem. 
Peruból pedig az egyetlen FTA adó a rádió a tv-ben koncepcióra épült Exitosa TV.
A fent említetteken kívül vallási adók garmadája is várja a nézőket, ezeket  most nem említem meg külön.
Végezetül jöjjön a kis táblázat és az ízelítő képernyőfotók. Sikeres vételt mindenkinek az SES-6-hoz!:)













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése