2017. január 8., vasárnap

Mire elég 140cm a C sávban? (2. rész)

  Kelet felé araszolva 37.5 fok Nyugaton telálható az NSS-10, sajnos innen még nem sikerült jelet fognom. Viszont még egy pozícióval odébb helyezkedik el az Intelsat 93 (34,5W), melyen már sikeresen próbálkoztam.
Itt található az elfántcsontparti 1-es és 2-es program (RTI-1, RTI-2), melyek egész színvonalas műsort sugároznak, s elegendő tartalék áll rendelkezésre a stabil vételhez. Szintén innen vehető egy grönlandi csomag (4045L), melyben a grönladni állami tv KNR1 és KNR2, valamint a dán 1-es és 2-es műsor kapott helyet. Ez utóbbi kettő sajnos kódolva van.
Stabilan vehető még az amerikai hadsereg minicsomagja (AFN 4127L), mely szintén kódolva van. Ezt a frekvenciát szoktam ennek a holdnak a beállítására használni.
Valamint a az MTN Worldwide legnagyobb csomagja is innen vehető, mely több ország 1-1 programját (MSBC, Fox News, Prime Australia, RTL, stb) foglalja magában, de sajnos powervu kódolással. Egészen 2016 őszéig tudtam venni a csomagot minimális tartalékkal, de frekvencia és SR váltás miatt ebben a pillanatban nem vehető 140-es antennával, remélem ez majd változik a közeli jövőben. Alább néhány fotó a fent említett műsorokból, kedvcsinálónak!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése